9.9.2017

Uudet tuulet puhaltavat



Moi! Ensinnäkin voisin katsella tuon auringonkukan ihanan keltaista väriä, vaikka koko päivän(te voitte toki jatkaa eteenpäin). Toiseksi tämän päivän postauksessa on luvassa jännittäviä uutisia blogin kannalta. Lopussa on muutama sekalainen kuva Annasta. Nyt itse postaukseen!


 ...




Ja uutinen on se, että ostin nukkekodin!!



Ajattelin päivitellä blogiini nukkekotini kunnostamista, koska tämän hetken kunto ei ole kovin kehuttava.



Tässä on paljon tehtävää, mutta uskon sen olevan hauskaa.



Ja ei hätää, pullip-aiheisia postauksia tulee kyllä silti. En usko saavani viikottain säännöllisesti tehtyä järisyttäviä muutoksia nukkekotiini, koska se on vähän pidempi prosessi.

























Siinäpä se. Haluan mielelläni kuulla mielipiteenne uutisista, itse olen (yllätys yllätys) super innoissani! Nähdään taas seuraavassa postauksessa!<3

4 kommenttia:

  1. Näkisin mielelläni mitä saat tuosta nukkekodista aikaan! Olin itsekkin yhdessä vaiheessa tosi innoissani pienoismallien tekemisestä sun muusta, ja olen kyllä vieläkin mutta en ihan noin pienessä koossa, joten kaikki omat nukkekodit tuli myytyä..
    Onnea kuitenkin matkaan! :D

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia ja todella ihana nukkekoti!! <3 Tuo kun tuosta kukasta on erittäin hieno (keltainen on lempivärini). ;) Mutta muutkin kuvat olivat täyttä rakkautta!! <3 Ja vielä kerran onnea tuosta nukkekodista!!! :33

    VastaaPoista